Informatii livrare

 Conform optiunii clientului, produsele comandate de Client vor fi livrate de catre personalul NOBLESSE INTERIORS la adresa indicata de Cumparator. Toate informatiile referitoare la valoarea comenzii, si taxa de livrare vor fi afisate acestuia anterior expedierii comenzii, livrarea fiind conditionata de confirmarea platii.

 Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea datelor de livrare (strada, numar strada, bloc, numar, etaj, persoana de contact, numar de telefon) NOBLESSE INTERIORS nu va fi facuta responsabila pentru imposibilitatea livrarii comenzii. De asemenea, daca sunt necesare orice costuri suplimentare pentru livrare, Cumparaotorul le va suporta in integralitate.

 La solicitarea personalului NOBLESSE INTERIORS, clientul va face dovada identitatii sale si va comunica numarul de comanda. In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta implinita de minim 18 ani si doar in cazul comunicarii numarului comenzii. O comanda nu va putea fi livrata daca un Client nu indeplineste conditiile mai sus mentionate. Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona comanda efectuata pe site si faciliteaza accesul personalului in locatia mentionata in comanda. In cazul in care nu se poate avea accesa adresa, livrarea nu se va onora, iar costurile vor fi suportate de Client.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre NOBLESSE INTERIORS la momentul predarii produselor comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul validarii comenzii.