LEMN Pentru o durabilitate cat mai mare este necesara o intretinere corecta. Iar astfel, mobilierul din lemn masiv nu va fi afectat de utilizarea frecventa dar nici de trecerea timpului.Nu folositi niciodata agentii care contin benzen si alti solventi.
STICLA Pentru curatare se vor utiliza numai materiale moi ca: bureti curati, piele, raclete de guma siliconica, etc. şi soluţii neutrale. Daca sunt pete de grasime sau resturi de materiale izolante se pot folosi pentru indepărtarea lor solutii diluate obisnuite
MARMURA Pentru a pastra proprietatile materialului in timp este recomandat ca intretinerea acestuia sa se relizeze tinand cont de urmatoarele instructiuni: folositi servetele din hartie in momentul cand ati varsat un lichid, dupa care folositi pentru uscare o carpa delicata iar pentru indepartearea petelor, apa calda si un detergent lichid.Nu folositi pudre abrazive direct pe suprafata materialelor deorece acestea vor capata zgarieturi fine.
TAPITERIE Nu asezati produsul langa semineu functional.Evitati expunerea la lumina soarelui.Indepartati petele cat mai curand posibil, dar niciodata cu sapunuri sau detergenti duri. In cazul unei pete vechi si uscate, primul pas este intotdeauna aspirarea.Pentru indepartarea petelor, utilizati un produs de curatare specializat. Urmati instructiunile de pe ambalaj si incercati intotdeauna solutia pe o parte discreta inainte de a o utiliza pe o portiune mai vizibila.
PIELE ECOLOGICA Protejati pielea artificiala de lumina directa a soarelui si de sursele de caldura pentru a preveni decolorarea culorii;Pentru curatarea generala utilizati numai o carpa moale uscata;Nu frecati niciodata petele;Nu folositi niciodata agentii care conțin benzen si alti solventi;