PRIMAS.RO | Colectia Sofup

SofupCovoare
Decoratiuni perete
Dining
Dormitoare
Living
Mobilier complementar
Seturi canapele si fotolii
ToateOne column layout One column layout
DESIGN VERSATIL PENTRU INTERIOARE CONTEMPORANE

SOFUP este rafinamentul detaliilor pe care doar produsul fabricat manual le poate oferi. Selectia de piele si tesaturi cusaturile contrastante si accesoriile din gama fac din aceasta alegerea perfecta pentru amenajarea contului de relaxare dedicat ospitalitatii si convivialitatii.

Mobila conteporana design sustenabil

Varietatea de materiale si culori, ofera o gama larga de posibilitati in amenajarea oricarui spatiu, fie apartament, fie spatiu comercial. Designul acestei colectii este preponnderent minimalist, conteporan. Particularitatea colectiei este jocul de cusaturi vizibile, cu rol decorativ., oferind astfel un farmec aparte produselor. Colectia se adreseaza celor ce doresc un produs cu un stil de confectionare unic

Pe langa frumusetea data de simplitatea, produsele pot fi completaate cu accesorii optionale. Datorita elementelor modulare, orice spatiu poate fi amenajat usor si in mod versatil, permitand in timp crearea unei varietatii de ambient. Modulele sunt create pe dimensiuni variate pentru a putea deservii spatii largi, dar si spatii restranse.