Trenduri remarcabile in design interior in anul 2022

  • Distribuie:
Trenduri remarcabile in design interior in anul 2022

One column layout One column layout

Designul interior in 2022 se bazeaza pe un stil natural si sustenabil. Trendurile anului 2022 reflecta un sentiment de confort si de liniste.Daca ar fi sa caracterizam anul 2022 intr-o culoare, atunci ar trebui sa fie in nuante si subtonuri ale vietii noastre din prezent. Pantone si-a propus sa ilustreze acest lucru printr-o nuanta noua, Very Peri, creata pentru a incuraja inventivitatea si creativitatea personala. Aceasta nuanta este descrisa ca fiind ” cea mai fericita si calda nuanta de albastru”. Aceasta nuanta este esenta starii noastre din prezent, are proprietati vibrante preluate de la albastru care ne poarta printre subtonuri voioase de rosu-violet.Aceasta culoare a anului 2022 ofera siguranta si confort si este perfecta pentru noi inceputuri. 

Trenduri de design interior in 2022

Materiale si texturi romantice
Designul interior in 2022 se bazeaza pe materiale si texturi romantice.  Aceste elemente aduc mai multa caldura si mai multa nostalgie locuintei. Putem integra in designul locuintei nostre materiale canelate, stuf sau dantele.  Aceste detalii romantice ofera nostalgie si contureaza o atmosfera boema.

Spatii multifunctionale
In ultimii ani marea majoritate a oamenilor au lucrat de acasa, iar acest lucru a presupus reamenajarea spatiului, deoarece locuinta trebuie sa fie una confortabila si sa se potriveasca cu nevoile noastre personale.Ca spatiul din locuinta sa fie multifunctional, este necesar sa utilizam cateva tehnici inovatoare de divizare a incaperii. Este foarte important sa nu uitam de spatiile verticale pe care le ofera camera.

Naturalete si spatii cat mai aerisite
Sustenabilitatea primeaza in amenajarile interioare ale anului 2022. Trebuie sa optam pentru piese de decor care sa reziste in timp, sa fie proiectate din materiale prietenoase cu mediul inconjurator si sa poate fi reutilizate in acelasi scop sau intr-un sens diferit, dupa reciclarea acestora.
Lampile sau canapelele cu forme neregulate sunt cele care nu trebuie sa lipseasca din nicio amenajare. Colectia Urban Chic prezenta pe Primas.ro, poate oferi aceasta ambianta mult dorita. Liniile simple si starea de confort oferita de aceasta colectie se va potrivi de minune in orice locuinta.

Plantele evidentiaza o atmosfera placuta si relaxanta
Este cunoscut faptul ca plantele au un efect calmant si aduc mai multa naturalete amenajarii. Verdele plantelor contrasteaza foarte bine cu tonurile de pamant care predomina in locuintele moderne. De asemenea, plantele oferta beneficii atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Un alt mare avantaj oferit de acestea este faptul ca purifica aerul.

Integrarea elementelor din sticla
Peretii din sticla sau lustrele supradimensionate vor fi doar cateva moduri prin care putem integra sticla in locuinta noastra. Masutele din sticla, dar si oglinzile de mari dimensiuni sunt elemente-vedeta care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta in anul 2022.

Spatii care ne reprezinta
Acest ultim criteriu este si cel mai important. Amenajarile pe care le realizam trebuie sa ne reprezinte.Trendurile anului 2022 pot fi adaptate la personalitatea noastra, astfel incat spatiul creat sa fie perfect pentru noi.Cu ajutorul designerilor de interior vom invata imbinam cu stil elementele si sa cream adevarate opere de arta.

Primas.ro ne pune la dispozite colectii creative de mobilier

Pe Primas.ro vom gasi colectii intregi de care ne vom putea folosi pentru amenajarea locuintei noastre. Putem alege colectiile care ne reprezinta cel mai mult si pe care le putem integra in spatiul liber din locuinta noastra.

Great design answers a question, offers a solution and solves a problem. Dana Hughes

Sursa imaginilor: https://www.aparici.com/

Cuvinte cheie: