Cum sa amenajam locuinta in stil country

  • Distribuie:
Cum sa amenajam locuinta in stil country

One column layout One column layout One column layout

Stilul country indeamna la calmitate si la relaxare. Acest stil reuseste sa ne incante de fiecare data prin aspectele sale extrem de interesante si cu o tenta istorica. Stilul country este un stil in care vom gasi piese de mobilier realizate din lemn, vom descoperi multa simplitate, dar si accente romantice in decor.

I like an interior that defies labeling. I don t really want someone to walk into a room and know that I did it. Bunny Williams

Amenajari interioare in stil country

Dormitor in stil country
Dormitorul in stil country trebuie sa fie cat mai colorat si mai intim. Atmosfera prezenta in acest stil trebuie sa fie una veseala si extrem de animata. Patul cu tablie din fier nu trebuie sa lipseasca din aceasta amenajare. Statuetele, dar si obiectele decorative vor crea impactul mult dorit. Piesele de mobilier trebuie sa fie realizate din lemn, iar coloristica acestora poate fi cat mai naturala. Paleta cromatica prezenta in dormitor trebuie sa fie una naturala, putem opta pentru anumite elemente precum lenjerie sau perne decorative in nuante mai puternice care sa se transforme intr-un centru de interes.

Living in stil country
In living, lemnul este materialul predominant. Corpurile de mobilier trebuie sa pastreze aceeasi nuanta naturala iar ferestrele de mari dimensiuni nu vor face decat sa ofere mai multa armonie si mai multa luminozitate in incapere. Putem opta pentru elemente puternic colorate. Accesorii in nuante de albastru, verde sau portocaliu pot fi prezente in living. Tablourile sau piesele decorative sunt produse care nu pot lipsi din aceasta amenajare interioara. Canapeaua trebuie sa fie aleasa cu multa atentie; cel mai bine este sa alegem o canapea intr-o nuanta calda, pastelata care sa indemne la relaxare. Corpurile de iluminat sunt importante, deoarece vor asigura o ambianta mai placuta si mai relaxata. 

Bucatarie in stil country
Bucataria trebuie sa fie spatioasa si trebuie sa fie dominata de nuante de maro. Piesele de mobilier prezente in aceasta camera trebuie sa fie realizate din lemn, iar nuanta acestora trebuie sa fie una calda. Bineinteles ca accesoriile sunt importante si aici si trebuie sa fie alese cu multa atentie. Ferestrele trebuie sa aiba o dimensiune corespunzatoare, astfel incat lumina de afara sa patrunda cu usurinta in casa.

Baie in stil country
Baia in stil country trebuie sa cuprinda aceleasi elemente naturale. Finisajele care ne duc cu gandul la piatra sunt de-a dreptul esentiale. Piesa cea mai importanta din aceasta incapere va fi evidentiata de cada. Aceasta din urma trebuie sa respecte stilul ales, dar si sa ofere o atmosfera relaxanta incaperii. Lavoarul este si el important si trebuie sa fie ales intr-o nuanta placuta care sa completeze aceasta imagine country.

Primas.ro ne ajuta sa avem parte de un design perfect

Putem apela la Primas.ro cu  incredere daca ne dorim sa avem parte de o amenajare perfecta in stil country. Aici vom gasi cele mai reprezentative colectii de produse care sa reflecte stilul de amenajare pe care il dorim.

There are two things that make a room timeless: a sense of history and a piece of the future. Charlotte Moss

Sursa imaginilor: https://mdd.eu/en/portfolio/lab-inisens-lyon/