Design interior in stil industrial

  • Distribuie:
Design interior in stil industrial

One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout

Stilul industrial a luat nastere la finalul anilor 60. Cu ajutorul acestui design interior vom avea parte de o locuinta practica, dar care sa fie in acelasi timp si atractiva. Este un stil de design interior preponderent masculin care poate fi pus in valoare cu ajutorul culorilor si al accesoriilor.

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Design is knowing which ones to keep. Scott Adams

Sursa imagine: mdd.eu

Caracteristicile stilului industrial 

Nuante sobre cu accente calde sau metalice
Piese de mobilier realizate din lemn
Finisaje din materiale naturale
Amenajarea spatiilor deschise
Expunerea elementelor de structura
Forme geometrice

    Living in stil industrial
    Daca ne dorim sa ne amenajam livingul in stil industrial trebuie sa dam impresia unui aspect nefinisat. Putem opta pentru corpuri de iluminat al caror design combina elemente de tipul tevilor cu unele precum sfoara. Piesele de mobilier alese trebuie sa fie cat mai simple si in culori neutre. Putem opta chiar pentru o schema cromatica bazata pe nuante de gri si de maro.

    Dormitor in stil industrial
    Dormitorul in stil industrial trebuie sa cuprinda cat mai multe elemente. Este recomandat un pat cu bare de metal sau unul realizat pe o structura din lemn care sa aiba un aspect nefinisat. Tapiteriile in culori puternice sunt de evitat.Putem adauga in dormitor un cufar din lemn sau putem opta pentru doua noptiere metalice, iar peretii se pot decora cu mai multe seturi de fotografii.Veioza de pe noptiera nu trebuie sa lipseasca, iar covorul potrivit pentru acest dormitor este unul monocrom, fara imprimeu si intr-o nuanta contrastanta cu cea a podelei.

    Baie in stil industrial
    Baia in stil industrial trebuie sa ne ofere un mix de emotii si de modernitate. Bateriile de baie pot avea un aspect aparte predominand pipele subtiri si lungi. Paleta de culori trebuie sa se rezume la negru, alb, cupru sau accente aurii. Corpurile de iluminat suspendate si metalice trebuie sa ofere o lumina difuza. De asemenea, ne putem folosi si de becuri agatate rudimentar sau neoane. Stilul industrial trebuie sa reflecte o baie cu personalitate.

    Bucatarie in stil industrial
    Bucataria in stil industrial are nevoie de dulapuri deschise cu usi din geam. Rafturile pot fi realizate cu ajutorul unor tevi de metal care sunt fixate pe perete. Masa trebuie sa fie realizata din lemn, iar scaunele pot include atat lemn cat si metal.Corpurile de iluminat nu fac decat sa ofere mai multa armonie intregii bucatarii. Mai putem adauga un plus de prospetime cu ajutorul unor ghivece de plante. Ne putem juca cu mai multe nuante neuter, astfel incat sa oferim incaperii cat mai multa lumina naturala.

    For a house to be successful, the objects in it must communicate with one another, respond and balance one another. Andrée Putman

    Primas.ro ne ofera cele mai bune amenajari interioare

    Pe Primas.ro vom gasi cele mai creative corpuri de mobilier din care putem face cea mai potrivita selectie pentru noi.  Putem gasi chiar si colectii intregi care sa ne ajute sa ne amenajam mult mai usor locuinta.