Amenajari interioare perfecte pentru o locuinta in stil luxury

  • Distribuie:
Amenajari interioare perfecte pentru o locuinta in stil luxury

One column layout One column layout One column layout

Putem spune ca luxul este un stil de viata!  Acesta este o stare de spirit si conteaza foarte mult modul in care locuinta noastra este amenajata. Chiar si un apartament micut poate avea un design interior in stil luxury.Un design interior in stil luxury trebuie sa fie cat mai atent realizat si sa dea dovada de calitate. Cel mai important aspect ramane insa, sa ne defineasca.

The best rooms have something to say about the people who live in them. David Hicks

Ce defineste un design interior in stil luxury?

O locuinta in stil luxury are parte de o alura aparte care se simte inca de la intrare. Aspectul pretios, elegant si sofisticat al designului este cu  siguranta un element definitoriu. Proportiile atent stabilite dar si atentia la detalii trebuie sa existe  intr-un design interior in stil luxury.
Living in stil luxury
Fiecare mic detaliu trebuie sa fie selectat cu foarte mare atentie. Un living in stil luxury are nevoie de alegerea unor corpuri de mobilier cu dimensiuni mari, astfel incat sa umple spatiul intr-un mod armonios. Materialele de finisare trebuie sa fie selectate in mod corect iar decorul trebuie sa dea dovada de rafinament. Semineul este un element luxury care nu trebuie sa lipseasca din livingul nostru. Acesta poate fi pozitionat la fereastra sau pe un perete cu tapet care sa capteze atentia. Este foarte important sa avem in living un perete de accent care sa ne completeze aspectul final.

Dormitor matrimonial in stil luxury
Dormitorul nostru poate avea parte de mai multa eleganta si caldura cu ajutorul unor elemente specifice. Putem opta pentru un covor sic sau pentru perne de matase sau din catifea. Nu vom da gres cu o patura delicata si moale. Oglinzile sunt elemente definitorii in dormitor, acestea se pot pozitiona in jurul patului pentru a avea parte de un aspect glamour. Dulapurile din dormitor trebuie sa fie cat mai simple si de cea mai buna calitate. Ne putem focusa pe piese statement care sa ne ajute sa evitam supraincarcarea designului. Ferestrele de mari dimensiuni vor oferi o atmosfera mai cozy.
Baie in stil luxury
O baie in stil luxury trebuie sa fie amenajata cu multa atentie. Marmura este cu siguranta un element foarte des utilizat in baie pentru aspectul pe care il ofera. Cu ajutorul unei echipe de designeri interior vom reusi sa alegem cele mai calitative si cele mai rezistente produse. Baia este un loc in care trebuie sa ne simtim confortabil dar in care sa avem parte de o atmosfera de lux. Corpurile de iluminat sunt importante in acest loc destinat relaxarii.

Piesele de arta completeaza designul interior in stil luxury

Piesele de arta statement sunt cele care ofera o ambianta luxurianta. Cu ajutorul lor ne vom crea o atmosfera perfecta si nu vom bucura de un stil care sa ne reflecte personalitatea.Primas.ro ne ofera corpurile de mobilier de care locuinta noastra are nevoie pentru a avea parte de un design interior perfect.

A room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy. Juan Montoya

Cuvinte cheie: