Cum poti amenaja livingul

  • Distribuie:
Cum poti amenaja livingul

One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout One column layout

Livingul este incaperea in care petrecem cel mai mult timp. Amenajarea acestei camere este foarte importanta iar ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor trebuie sa luam in considerare colaborarea cu o echipa de design interior precum Noblesse Group.

Sfaturi utile pentru a obtine livingul la care visam

Amenajarea livingului trebuie sa se realizeze in functie de dimensiunea acestei incaperi. Un living cu o dimensiune mica nu trebuie sa fie incarcat cu obiecte inutile care nu vor face decat sa aglomereze mai mult spatiul. Un living cu dimensiuni generoase poate avea parte de o amenajare mai complexa. Ne vom putea folosi de textile pentru a echilibra din punct de vedere vizual spatiul si piesele de mobilier pot avea forme si culori indraznete.

Ce trebuie sa avem in vedere

Atunci cand ne dorim sa avem parte de un living care sa ne reprezinte trebuie sa colaboram cu o companie specializata in designul interior. Livingul este o incapere pentru socializare si este un loc oportun in care putem petrece timp de calitate alaturi de cei dragi. Paleta cromatica trebuie sa fie selectata cu multa atentie. Este de preferat sa alegem culori care sa ne ofere senzatia de caldura si de un spatiu primitor. Lumina trebuie sa fie pozitionata strategic. Daca linvingul este mult prea lung atunci va fi destul de greu de mobilat cu un singur corp montat central. Putem adauga in living un lampadar sau diferite tipuri de lumini de preferat calde care sa ofere o ambianta calda si primitoare.

Care sunt piesele de mobilier de care ne putem folosi

Intr-un living modern piesele de mobilier trebuie sa aiba un scop clar. Canapeaua si fotoliile trebuie sa fie confortabile si trebuie sa completeze atmosfera intr-un mod unic. Putem plasa canapeaua intre doi pereti sau putem avea parte de o canapea de colt astfel inca sa amplificam vizual latimea livingului. Televizorul trebuie sa fie prezent in aceasta camera. Locul ideal pentru acesta este chiar in fata canapelei la o distanta confortabila pentru ochi. Un tablou mare in living va reprezenta piesa de rezistenta a incaperii. Pentru a avea parte de un efect deosbit putem plasa tabloul chiar deasupra semineului.Covorul prezent in living trebuie sa fie ales in functie de canapea. O regula esentiala in designul interior pe care trebuie sa o respectam este ca dimensiunea covorului sa fie mai mare decat cea a canapelei. Perdelele si draperiile au un rol important in amenajarea interioara a livingului. Important este ca acestea sa ne ajute sa marim vizual spatiul si pentru asta trebuie sa montam perdelele cat mai aproape de tavan. Obiectele decorative ne vor ajuta sa insuflam putin din personalitatea noastra livingului. Plantele pot oxigena intreaga incapere si pot oferi o senzatie de proaspat si de curat.