Un birou perfect in stil eclectic

  • Distribuie:
Un birou perfect in stil eclectic

One column layout One column layout

Stilul eclectic este artistic, sofisticat si complex si este foarte permisiv. Acest stil aduce ca noutate libertatea de a te bucura de casa ta.Stilul eclectic este o armonizare perfecta a stilurilor si a elementelor din epoci diferite. Culorile de fundal pot fi neutre, dar trebuie sa avem foarte multa grija sa nu aglomeram spatiul.

Every room needs a touch of black, just as it needs one antique piece. Jan Showers

Cum se poate amenaja un birou in stil eclectic 

Adaptarea elementelor
In stilul eclectic nu vom regasi reguli stricte, iar din acest motiv un birou in acest stil poate fi amenajat dupa gusturile si dorintele noastre. Este foarte important sa integram in acest design statuete impozante, dar si multiple corpuri de iluminat si decoratiuni.Schema de culori folosita in birou poate fi una variata, dar ca o mica regula generala este indicat sa folosim culorile neutre. Culorile perfecte pentru un birou in stil eclectic sunt alb, crem, gri, maro si negru, toate aceste culori oferind o ambianta mai placuta si mai calda. Decoratiunile lucrate manual sunt perfecte intr-un birou in stil eclectic.

Un fond curat
Atunci cand ne gandim la un birou in stil eclectic ne gandim la un birou cat mai complex armonizat. Schema coloristica trebuie sa fie cat mai curata. Putem vopsi peretii intr-o culoare blanda si putem utiliza nuante modeste de negru, fumuriu, gri sau albastru pentru a un birou perfect.

Texturile sunt importante
Texturile ofera personalitate spatiului in stil eclectic. Aceasta incapere trebuie sa fie dotata cu un covor oriental, lemn bogat al podelelor, texturi luxuriante, dar si un birou elegant. 

Accente neasteptate
Un covor oriental trebuie sa fie prezent in birou, dar si un birou din categoria de arta veche. Putem opta in birou pentru o biblioteca in stil vechi, dar si pentru un tapet luxuriant care sa se transforme intr-un centru de interes.Piesele de arta inramate sau fotografiile de mari dimensiuni trebuie sa fie prezente in birou. Putem chiar sa pozitionam un calendar pe birou.

Folosirea intregului spatiu intr-un mod inteligient
Un birou in stil eclectic are un aspect interesant si spatiul acestuia trebuie sa fie folosit in mod inteligent. Spatiul trebuie sa fie eliberat si fiecare obiect sa fie la locul lui.Un birou amenajat in stil eclectic trebuie sa aiba suficient de mult spatiu, astfel incat sa ne putem deplasa in voie dintr-o anumita zona a camerei in alta.

 

Primas.ro ne ajuta sa avem parte de amenajari interioare creative

Pe Primas.ro vom gasi piese de mobilier de care ne putem folosi in totalitate. Acestea dau dovada de creativitate, dar si de rezistenta.Toate piesele de mobilier prezente pe Primas.ro se pot utiliza cu cea mai mare incredere si le putem folosi astfel incat sa avem parte de un birou desavarsit.

To create an interior, the designer must develop an overall concept and stick to it. Albert Hadley

Sursa imaginilor https://ro.pinterest.com/

Cuvinte cheie: