Cum putem avea o baie in stil eclectic

  • Distribuie:
Cum putem avea o baie in stil eclectic

One column layout

O baie in stil eclectic trebuie sa aiba un aer elegant si atemporal. De cele mai multe ori stilul eclectic trebuie sa cuprinda elemente cat mai variate.O baie in stil eclectic trebuie sa aiba parte de unicitate. Cel mai important aspect este insa ca baia sa fie un spatiu cat mai primitor.

Less is more. Texture is essential, as well as scale. Trip Haenisch

Caracteristicile baii in stil eclectic

Alege piesele de mobilier pentru baie
Mobilierul pentru baie are nevoie de precautii speciale deoarece aceasta camera are un grad ridicat de umiditate. Aici trebuie sa ai parte de dulapuri de baie, corpuri de baza, dar si corpuri suspendate cu sau fara oglinda sau masti. Lavoarul este si el o piesa importanta si trebuie sa se potriveasca in decorul locuintei tale.Este foarte important sa alegi corpuri de mobilier de cea mai buna calitate, cu finisaje cat mai bine realizate. Stilul eclectic este unul viu si poti opta atat pentru nuante neutre cat si pentru tonuri de bej sau de alb. Culorile vii iti pot insufleti baia si o pot transforma complet.

Alege elementele decorative potrivite
In stilul eclectic nu exista reguli clare privind decorarea spatiilor si creativitatea este foarte importanta.  Nu avem parte de conditionari in ceea ce priveste ordinea sau culorile. Vom putea aseza cu cea mai mare usurinta un ghiveci in baie daca spatiul ne permite acest lucru. In cadrul unei bai moderne putem opta pentru mai multe plante care sa ne aduca mai aproape de natura. 

Un perete in nuante neutre
Cel mai important principiu al stilului eclectic este ca spatiul trebuie sa se evidentieze prin libertate si prin creativitate. Peretii trebuie sa fie neutri, dar nu este recomandat sa alegi albul clasic. Cu cat peretii sunt mai atent colorati, cu atat acestia vor atrage mai mult atentia. Cu ajutorul unor corpuri de iluminat stilate, vom reusi sa avem parte de o baie perfecta.

Elemente din stiluri diferite
Stilul eclectic implica elemente din mai multe stiluri. Putem opta pentru elemente moderne care sa imbine perfect decoratiunile si, de asemenea, mai putem alege elemente minimaliste pe care sa le combinam cu alte piese cu accente clasice sau scandinave.

Lumina este importanta
Stilul eclectic pune in evidenta marimea spatiilor, iar iluminatul este mai mult decat perfect pentru asta. Putem sa alegem corpuri de iluminat care sa completeze ambianta create, iar lumina calda oferita de acestea vor spori senzatia de confort si  vor oferi mai multa caldura incaperii.

Pereti in nuante calde
Bejul si caramiziul trebuie sa predomine in baie. Marmura sau granitul sunt o solutie excelenta pentru o baie perfecta.

Primas.ro ne ajuta sa avem parte de o baie perfecta

Pe Primas.ro vom gasi de fiecare data piesele de mobilier necesare pentru a avea parte de o baie creativa si interesanta. Aici vom gasi piesele de mobilier, dar si accesoriile perfecte pentru baia noastra.

A room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy. JUAN MONTOYA

Sursa imaginilor https://ro.pinterest.com/

Cuvinte cheie: