Ce presupune un living in stil eclectic

  • Distribuie:
Ce presupune un living in stil eclectic

One column layout One column layout One column layout

Stilul eclectic da voie imaginatiei sa se dezlantuie si sa imbine in cel mai perfect mod traditionalul cu modernul. Un living in stil eclectic reuseste sa imbine ceea ce este descoperit cu ceea ce este proiectat, incurajand originalitatea si libertatea de expresie.

A room is not a room without natural light.  Louis Kahn

Cum sa ne amenajam livingul in stil eclectic

Daca ne dorim sa avem parte de un living in stil eclectic, atunci trebuie sa cream o estetica unitara si armonioasa care sa aiba un impact puternic.Putem avea parte de un living in stil eclectic daca vom apela la cei mai buni specialisti in materie de design interior.

Realizarea unui fundal neutru
Peretii sunt foarte importanti in living si din acest motiv este recomandat sa optam pentru nuante neutre precum alb sau bej. Nu trebuie sa uitam ca si podeaua sau blatul mesei sunt la fel de importante. Podeaua poate fi realizata din lemn natural in nuante precum negru sau gri, iar blatul mesei trebuie ales intr-o nuanta calda.

Pastrarea unui echilibru al elementelor
Ca in orice design interior, livingul are nevoie de echilibru si de simetrie. Incaperea nu trebuie sa fie aglomerata sau haotica. Este necesar sa acordam o atentie deosebita proportiilor adecvate.De atentia noastra au nevoie si corpurile de mobilier, cu cat acestea sunt mai simetrice cu atat livingul nostru va fi mai armonios si mai interesant.Este necesar sa tinem cont de toate obiectele de mobilier si decoratiunile prezente in living, astfel incat atmosfera sa nu fie mult prea incarcata.

Alegerea cu atentie a paletei cromatice
Un living in stil eclectic trebuie sa fie predominat de culori care sa se armonizeze in cele mai inedite moduri. Putem alege o nuanta de contrast pe care sa o folosim pentru a crea o legatura intre multimea de obiecte de diferite forme si texturi.
Piese de mobilier luminoasePiesele de mobilier pot fi in nuante de rosu stralucitor combinate cu turcoaz sau cu verde smarald. Putem alege culorile pe care le iubim cel mai mult si sa realizam un mediu care sa ne reprezinte cu adevarat.

Textile variate in stil eclectic
Alegerea textilelor este fundamentala pentru a putea crea o atmosfera potrivita. Putem sa amestecam tesaturile naturale cu piese orientale, imprimeuri geometrice cu antice. Putem sa oferim livingului nostru un aer boem cu ajutorul pernelor originale, huse de canapea imaginative, dar si perdele cu aspect exotic.

Elemente decorative care spun o poveste
Obiectele decorative care au o anumita poveste sunt mai mult decat necesare. Putem pune in evidenta decoratiuni lucrate manual sau creatii unice care au o valoare sentimentala pentu noi. Ne putem folosi de statui sau picturi de diferite stiluri, astfel incat livingul nostru sa ne reprezinte in totalitate.

Primas.ro ne ofera piese de mobilier in stil eclectic

Putem avea parte de un living perfect din toate punctele de vedere daca vom apela la Primas.ro. Aici vom gasi cele mai calitative si cele mai creative piese de mobilier care sa ne ofere un living in stil eclectic perfect.

Architecture is really about well-being. I think that people want to feel good in a space.  ZAHA HADID

Sursa imagini: https://ro.pinterest.com/

Cuvinte cheie: