Designul interior al unui dormitor in stil eclectic

  • Distribuie:
Designul interior al unui dormitor in stil eclectic

One column layout One column layout

Un dormitor in stil eclectic trebuie sa fie realizat cu multa atentie. Aceasta incapere este una destinata relaxarii si trebuie sa o decoram cu multa atentie si creativitate. Putem obtine echilibrul de care avem nevoie in dormitorul nostru daca vom combina stiluri moderne, mixte sau retro. 

I always put in one controversial item. It makes people talk. Dorothy Draper

Caracteristicile stilului eclectic in dormitor

Paleta cromatica este importanta
Dormitorul trebuie sa fie un spatiu linistit si confortabil. Alegerea cea mai potrivita este sa ramanem la 3-4 culori principale. Trebuie sa acordam o atentie suplimentara culorii pe care o vom folosi pentru perete si pentru podea.

Simetria este importanta
Daca ne dorim sa avem parte de simetrie in dormitor este necesar sa includem forme si modele repetate. Putem chiar sa punem in valoare incaperea cu anumite culori si modele. Echilibrul are si el un rol important, este mai mult decat esential ca incaperea sa nu fie mult prea aglomerata.

Alegerea unui fond curat
Ca sa putem avea parte de un dormitor in stil eclectic trebuie sa optam pentru alegeri cat mai inspirate. Putem sa vopsim peretii in alb pentru a avea parte de o atmosfera calda si in acelasi timp moderna si eleganta.Putem alege o culoare care sa iasa mai mult in evidenta si care sa se transforme intr-un centru de interes. Nu trebuie sa uitam totusi ca cel mai important aspect este armonia.

Patul matrimonial este important
Intr-un dormitor, patul matrimonial este cel mai important produs. Acesta trebuie sa aiba dimensiuni generoase si sa fie confortabil. Culoarea patului poate fi una neutral, iar acesta trebuie sa fie realizat din materiale naturale.

Texturi atent alese
Texturile trebuie sa fie alese cu multa atentie intr-un dormitor in stil eclectic. Un covor moale nu trebuie sa lipseasca din dormitory, deoarece ii va oferi o ambianta mai calda si mai armonioasa. Perdelele si draperiile trebuie sa prezinte calitate, iar coloristica acestora trebuie sa fie cat mai placuta.

Elementul surpriza nu trebuie sa lipseasca
Chiar si in dormitor trebuie sa avem parte de un element surpriza care sa impresioneze inca de la prima privire. Putem pune accentul pe un perete sau chiar pe o piesa de mobilier cu o forma mai aparte, astfel incat dormitorul nostru sa aiba parte de acel element de care are nevoie.

Corpuri de mobilier creative
Corpurile de mobilier nu trebuie sa lipseasca din dormitor. Piesele de mobilier trebuie sa fie alese cu multa atentie si sa dea dovada de calitate si de rezistenta.

Primas.ro ne ajuta sa avem parte de un dormitor in stil eclectic

Pe Primas.ro vom gasi piesele de mobilier de care avem nevoie pentru a avea parte de un dormitor perfect. Un dormitor are nevoie de toata atentia noastra, dar si de alegerea celor mai potrivite piese de mobilier si decoratiuni. Nu trebuie sa uitam niciodata ca alegerile pe care le facem trebuie sa ne reprezinte, astfel incat sa avem parte de dormitorul la care visam.

Architecture is a visual art and the buildings speak for themselves. Julia Morgan

Cuvinte cheie: