Cum sa obtinem iconicul design Art Deco in living

  • Distribuie:
Cum sa obtinem iconicul design Art Deco in living

One column layout One column layout One column layout

Art Deco este un stil de design interior care poate fi adoptat cu cea mai mare usurinta in living. Liniile geometrice, indraznete si accesoriile luxuriante ne vor ajuta sa realizam o atmosfera perfecta.Stilul Art Deco trebuie sa fie analizat pana la cele mai mici detalii. Alegerile pe care le facem atat in privinta pieselor de mobilier, cat si a accesoriilor trebuie sa fie in ton cu acest stil.

Caracteristicile stilului Art Deco in living

Ca sa putem avea parte de un living in stil Art Deco trebuie sa punem accent pe cele mai mici detalii. Frumusetea acestui stil se regaseste in elemente si piese de mobilier care au forme cat mai inedite.

Paleta cromatica
Paleta cromatica a unui living in stil Art Deco trebuie sa fie una sofisticata. Culorile folosite trebuie sa fie luxuriante si sa completeze intr-un mod aparte livingul. Ne putem folosi de nuante precum: negru, maro, mov, albastru, verde smarald dar si nuante perlate care sa completeze aspectul final intr-un mod aparte.

Animal printul poate fi integrat cu usurinta in living
Cateva accesorii animal print cu siguranta ne vor transforma complet aceasta incapere. In prezent, nimic nu este mai glamour si mai luxuriant ca animal printul. Putem sa alegem un fotoliu tapitat animal print sau cateva accesorii pe care sa le integram cu usurinta in design. Cateva perne animal print cu siguranta ne vor completa aspectul final al locuintei intr-un mod aparte.

Luminozitatea este importanta
Livingul este o camera importanta care indeamna la relaxare si la contemplare. Este locul in care ne strangem cu familia si cu prietenii pentru a ne bucura de timp de calitate impreuna. Atmosfera prezenta in living trebuie sa fie placuta si relaxanta, dar in acelasi timp sa dea dovada de modernitate.

Corpurile de mobilier
Corpurile de mobilier pot avea parte de forme neobisnuite si iesite din comun in forme geometrice dreptunghiulare si rotunde. Asta nu inseamna ca toate piesele de mobilier din living trebuie sa aiba forme extravagante, este suficient sa alegem o masuta cu o forma aparte, iar livingul nostru va avea parte de o ambianta unica. Este necesar ca toate corpurile de mobilier prezente in living sa fie echilibrate si sa ofere o senzatie de libertate.

Accesoriile sunt importante
Accesoriile sunt importante si au forme geometrice aparte. Avem nevoie de tablouri si decoratiuni abstracte care sa ne ofere o atmosfera de exceptie.

Canapeaua este piesa centrala a livingului
Canapeaua trebuie sa fie aleasa cu multa atentie. Aceasta va fi piesa centrala a livingului si trebuie sa o alegem in functie de mai multe criterii. In primul rand trebuie sa alegem o canapea care sa ne ofere o ambianta moderna si care sa fie confortabila.

Primas.ro ne ajuta sa avem un living luxuriant

Livingul are nevoie de cele mai creative piese de mobilier. Putem alege cu incredere colectiile prezente pe Primas.ro pentru a avea parte de un living perfect.

The best rooms have something to say about the people who live in them. David Hicks

Sursa imaginilor https://ro.pinterest.com/

Cuvinte cheie: