Un simplu ghid pentru un dormitor de copii in stil Art Deco

  • Distribuie:
Un simplu ghid pentru un dormitor de copii in stil Art Deco

One column layout One column layout

Un dormitor de copii in stil Art Deco trebuie sa aiba un interior discret si sa pastreze impresia de ordine si de curatenie. O camera pentru copii trebuie sa fie calda si primitoare. Trebuie sa ii realizam celui mic un mediu propice pentru dezvoltare.

To create an interior, the designer must develop an overall concept and stick to it. Albert Hadley

Caracteristicile unui dormitor copii in stil Art Deco

Adoptarea stilului Art Deco este o adevarata  provocare si orice mica neatentie ne va ingreuna obtinerea unui stil atent elaborat. Copilul are nevoie de un mediu prielnic in care sa se poata dezvolta frumos si armonios.

Piese de mobilier din lemn masiv
Piesele de mobilier din camera copilui trebuie sa fie realizate din lemn masiv, astfel incat acestea sa se bucure de o calitate superioara si de rezistenta in fata timpului. Piesele de mobilier din camera copilului trebuie sa fie disponibile intr-un numar mai restrans pentru ca spatiul sa nu fie aglomerat. 

Materialele utilizate in dormitorul pentru copii
Daca ne dorim sa avem parte de un dormitor de copii in stil Art Deco, atunci trebuie sa acordam o atentie mai mare materialelor utilizate. Trebuie sa incercam sa utilizam materiale calitative si rezistente care sa ofere o ambianta complexa.

Rafturi si spatii inteligente
Copii ai nevoie de cat mai multe spatii pentru depozitare. Un dormitor in stil Art deco este un dormitor care are nevoie de multa organizare, iar spatiul nu trebuie sa fie aglomerat. Copii au de regula foarte multe jucarii si trebuie sa avem parte de numeroase spatii in care sa putem depozita toate acele jucarii.

Corpurile de iluminat sunt importante
Camera unui copil are nevoie de multa luminozitate. Ambianta creata trebuie sa fie una calda si vesela, iar din acest motiv corpurile de iluminat nu trebuie sa lipseasca din aceasta camera. Bineinteles ca acestea trebuie sa fie colorate cat mai elegant, astfel incat saptiul sa nu fie mult prea incarcat.

Patul este piesa centrala a incaperii
Patul este foarte important, acesta are atat un rol estetic, cat si un rol functional si trebuie sa fie ales pe masura. Un copil are nevoie de un pat cu un design armonios, dar care sa fie confortabil si rezistent. Pentru a se crea o atmosfera mai vesela, pernele decorative pot fi alese intr-o varietate de culori.

Paleta cromatica utilizata
Un dormitor de copii in stil Art Deco trebuie sa isi pastreze eleganta si delicatetea. Paleta cromatica trebuie sa fie una delicata, iar nuantele utilizate trebuie sa fie bej, crem, alb, dar si multe alte nuante care sa ofere caldura si armonie.

Primas.ro ne ajuta sa avem parte de un dormitor de copii perfect

Putem avea parte de un dormitor pentru copii perfect daca vom alege piesele de mobilier potrivite. Pe Primas.ro vom gasi de fiecare data piese de mobilier creative cu un design armonios. Un copil are nevoie de un dormitor care sa il reprezinte in totalitate.

Great design answers a question, offers a solution and solves a problem. Dana Hughes

Sursa imaginilor https://ro.pinterest.com/

Cuvinte cheie: