Cele mai inspirate idei pentru o bucatarie in stil Art deco

  • Distribuie:
Cele mai inspirate idei pentru o bucatarie in stil Art deco

One column layout One column layout One column layout

Arta trebuie sa fie prezenta in viata noastra chiar si in cel mai mic colt al locuintei. Bucataria este o incapere care nu poate scapa de puterea creatiei. Trebuie sa lasam imaginatia sa prinda aripi, astfel incat bucataria sa se transforme intr-o incapere care sa indemne la creativitate si la relaxare.Nevoia de a ne personaliza bucataria este normala. Art Deco este un stil de design interior care se va face remarcat prin grandoare si prin modernism.

Caracteristicile stilului Art deco

Bucataria in stil Art Deco trebuie sa dea dovada de creativitate. Este necesar sa adoptam un stil iconic care sa ofere o anumita personalizare acestei incaperi.

Culorile stilului Art Deco
Atunci cand ne gandim la Art Deco, ne gandim la culori care iasa in evidenta pe fundaluri neutre. Bucataria este un loc in care imaginatia trebuie sa zburde. Putem adopta culorile metalice care sunt un aspect important al acestui stil, astfel ca ne putem folosi de nuante de argintiu, auriu sau de crom care sa ne ofere o ambianta luxurianta. 

Liniile Art Deco
Liniile stilului Art Deco sunt simetrice, paralele si puternice. Simetria este foarte importanta chiar si in bucatarie. Este necesar sa avem parte de putina armonie in bucatarie, astfel incat acest spatiu sa fie mai primitor. 

Piesele de mobilier in stil Art Deco
Daca ne dorim sa avem parte de o bucatarie superba, atunci trebuie sa optam pentru piese de mobilier realizate din materiale precum lemn, sticla sau metal. Scaunele prezente in bucatarie trebuie sa fie realizate din piele pentru ca imaginea finala sa nu aiba de suferit.Masa de dining trebuie sa aiba o forma deosebita. Daca spatiul ne permite, atunci putem alege o masa de dining precum cea prezenta pe Primas.ro din colectia Vittoria. Forma acesteia, dar si aspectul modern ne vor ajuta sa avem parte de ambianta mult dorita.Piesele de mobilier prezente in bucatarie trebuie sa aiba dimensiuni mari si sa dea dovada de eleganta. Culorile pieselor de mobilier trebuie sa fie neuter, asemanatoare cu cele a peretilor. 

Decoratiunile in stil Art Deco
Accesoriile stilului Art Deco trebuie sa fie netede, lucioase, stralucitoare si sa dea dovada de bogatie. Plasticul in decoratiuni interioare se poate folosi in combinatie cu lemnul, piatra sau cu metalul. Art Deco este un stil cu accente frantuzesti, egiptene si mediteraneene. 

Corpurile de iluminat sunt esentiale
Corpurile de iluminat sunt absolut necesare in bucatarie. Putem alege corpuri de iluminat din alama, din sticla gravata sau din crom. Cromul a devenit foarte popular in acest stil de design interior. Putem sa dam frau liber imaginatiei, astfel incat sa avem parte de o bucatarie primitoare si calda.Designul interior in stil Art Deco in bucatarie este unul stilat si creativ. Trebuie sa alegem elemente expresive si exclusivite, astfel incat bucataria de care vom avea parte sa ne reprezinte in totalitate.Art Deco este clar un design interior bogat, artistic in care accentele sunt puse pe elementele luxury.

Primas.ro ne ajuta sa avem parte de o bucatarie exclusivista

Pe Primas.ro vom gasi cele mai potrivite colectii, astfel incat sa avem parte de un design interior care sa ne reflecte persoanalitatea.

Luxury is when it seems flawless, when you reach the right balance between all elements. Understated theatricality that is what my luxury is all about. Jean Louis Deniot

Sursa imaginilor https://ro.pinterest.com/

Cuvinte cheie: