Cele mai bune idei pentru amenajarea unui dormitor de copii in stil minimalist

  • Distribuie:
Cele mai bune idei pentru amenajarea unui dormitor de copii in stil minimalist

One column layout

Minimalismul este un stil de design interior care se poate integra cu succes in orice amenajare. Daca ne dorim sa realizam o camera in care copilul sa se simta confortabil, atunci minimalismul este cea mai buna alegere.Bineinteles ca minimalismul implica multa atentie la detalii si ordine. Asta inseamna ca jucariile nu vor fi numeroase si ca vom avea nevoie de spatii de depozitare adecvate. 

Caracteristicile stilului minimalist

Un dormitor pentru copii in stil minimalist trebuie sa fie realizat in nuante cat mai calde. Trebuie sa existe armonie atat in paleta cromatica, cat si in piesele de mobilier. Ordinea este un alt aspect important de care cel mic trebuie sa se preocupe.

Culori calde
Culorile calde sunt mai mult decat binevenite in dormitor. Acestea vor contribui foarte mult la asigurarea unei stari de bine si de liniste. Ca un dormitor sa fie realizat in stil minimalist, trebuie sa se creeze niste spatii cat mai aerisite care sa ii ofere libertate celui mic. 

Patul baldachin este indispensabil
Patul baldachin este mai mult decat potrivit pentru orice copil. Pe langa faptul ca este confortabil, patul baldachin mai ofera si personalitate spatiului pentru o amenajare perfecta.Patul baldachin contribuie la crearea unei ambiante perfecte in care designul se imbina perfect cu utilitatea.

O amenajare minimalista cu tapet pe masura
Nu trebuie sa uitam de importanta tapetului. Cu ajutorul acestuia, dormitorul pentru copii va avea parte de o ambinata perfecta si relaxanta. In plus, acel perete pe care este pus tapetul se va putea transforma intr-un element important si creativ, iar dormitorul copilului va avea parte de o ambianta placuta.

Iluminatul este important
Un dormitor minimalist trebuie sa fie luminos si aerisit. Iluminatul este foarte important, cu cat vor fi prezente in dormitor mai multe corpuri de iluminat, cu atat atmosfera va fi mai placuta si mai calda.

Alegerea pieselor de mobilier cu multa atentie
Piesele de mobilier intr-un dormitor pentru copii in stil minimalist nu trebuie sa se regaseasca intr-un numar foarte mare. Ordinea si echilibrul sunt foarte importante. Daca cel mic are foarte multe jucarii, atunci cutiile de depozitare vor fi absolut necesare. Piesele de mobilier trebuie sa fie alese pe masura, utilitatea fiind criteriul cel mai important.

Cutii pentru depozitarea jucariilor
Cutiile pentru depozitarea jucariilor sunt absolut necesare intr-un dormitor pentru copii. In aceste cutii vom putea depozita cu succes toate jucariile pe care cel mic le foloseste. In plus, se va pastra o anumita ordine si un anumit echilibru in aceasta incapere.

Primas.ro ne pune la dispozitie colectii intregi de piese de mobilier

Pe Primas.ro vom gasi o gama complexa de piese de mobilier care sa ne ajute sa mobilam dormitorul copilului in cele mai armonioase moduri. Nu avem cum sa dam gres atunci cand stim ce ne dorim sa obtinem si cand calitatea si armonia sunt criteriile principale.Primas.ro ne ofera de fiecare data piesele de mobilier de care avem nevoie.

The essence of interior design will always be about people and how they live. It is about the realities of what makes for an attractive, civilized, meaningful environment, not about fashion or what s in or what s out. This is not an easy job. Albert Hadley

Sursa imaginilor https://ro.pinterest.com/